Please note that reservations are not possible via our online booking tool during Governmental measures taken on October 16th 2020.
Bij hoogtij eten vissen mieren, bij laagtij eten mieren vissen
Ontdek de smaak van de Ardennen en beleef een fantastische culinaire ervaring

ARDEN’s seizoensgebonden menu wordt uitgewerkt en bereid door chef-kok Kwinten Boelen. Het restaurant serveert een lokale keuken met ingrediënten die grotendeels afkomstig zijn uit de serre en moestuin van het kasteel. Ongecompliceerd, maar boordevol levenslust. Gasten kunnen kiezen voor een menu met meerdere gangen of à la carte eten.
ARDEN combineert zijn gerechten met een uitgebreide en doordachte selectie wijnen en lokale ambachtelijke bieren, die ook aan de bar gedegusteerd kunnen worden.
Onze menu's
3 gangen
- LUNCH vanaf € 40pp4 gangen
- DINNER vanaf € 60pp5 gangen
- DINNER vanaf € 75pp6 gangen
- DINNER vanaf € 90pp
KWINTEN BOELEN
Doorgewinterde chef-kok. Gepassioneerd door groenten. Nieuwkomer bij Gault&Millau. Kwinten Boelen ging aan de slag bij Arden na ervaring te hebben opgedaan bij Radis Noir en Scholteshof. Hij maakt op meesterlijke wijze gebruik van de seizoenen en serveert alleen het beste wat de natuur te bieden heeft. Een pure keuken, boordevol expressie.