Boek uw kamer

Check beschikbaarheid Boek nu

Bij hoogtij eten vissen mieren, bij laagtij eten mieren vissen

Ontdek de smaak van de Ardennen en beleef een fantastische culinaire ervaring

Restaurant ARDEN

Van woensdag tot en met zaterdag serveert ons gastronomisch restaurant ARDEN een seizoensgebonden menu van de hand en het brein van onze Michelin Ster Chef Marius Bosmans.

Een terroir-gedreven keuken, deels geplukt uit de kas en moestuin van het kasteel. Ongecompliceerd, maar barstend van het leven.

Zowel à la carte dineren als genieten van een menu-arrangement zijn mogelijk.

ARDEN combineert zijn gerechten met een uitgebreide maar doordachte selectie van wijnen en lokale ambachtelijke bieren die ook individueel aan de bar kunnen worden geproefd.

Openingsdagen :
Voor de lunch : van woensdag tot vrijdag
Voor het diner : van woensdag tot zaterdag

Jaarlijkse sluiting:
Zondag 4 september tot woensdag 14 september 2022
Zondag 13 november tot en met woensdag 23 november 2022

Ontdek de gastronomische menu van ons restaurant ARDEN

Ontdek de “à la carte” menu van ons restaurant ARDEN

Reserveer nu in Restaurant ARDEN

MARIUS BOSMANS

Marius Bosmans is de drijvende kracht achter ons restaurant, Arden. Hij heeft een passie voor groenten en is bij Arden aan de slag gegaan na ervaring te hebben opgedaan bij Hertog Jan, Boury en Nuance. Zijn ervaring resulteert in een oog voor detail en een gevoel voor succesvolle ingrediëntencombinaties. Hij beheerst de seizoenen en serveert alleen het beste dat de natuur te bieden heeft. Een pure keuken, boordevol expressie.

Onze Bistro Le Castor Fou

Van zondag tot dinsdag serveert onze Bistro Le Castor Fou heerlijke ambachtelijke en traditionele gerechten bereid met lokale ingrediënten.

Openingsdagen :
Voor de lunch : van zaterdag tot dinsdag
Voor het diner : van zondag tot dinsdag

Ontdek de menu van onze Bistro Le Castor Fou

Reserveer nu in Restaurant Le Castor Fou