Boek uw kamer

Check beschikbaarheid Boek nu

Bij hoogtij eten vissen mieren, bij laagtij eten mieren vissen

Ontdek de smaak van de Ardennen en beleef een fantastische culinaire ervaring

Restaurant ARDEN & Bistro Le Castor Fou

Van woensdag tot en met zaterdag serveert ons gastronomisch restaurant ARDEN een seizoensgebonden menu van de hand en geest van chef-kok Marius Bosmans.

Een terroir gedreven keuken, deels geplukt uit de serre en moestuin van het kasteel. Ongecompliceerd, maar barstensvol leven.

Zowel à la carte dineren als genieten van een meergangen menu zijn mogelijk. ARDEN combineert zijn gerechten met een uitgebreide, maar doordachte selectie van wijnen en lokale ambachtelijke bieren die ook individueel aan de bar kunnen worden geproefd.

ARDEN is van woensdag tot en met zaterdag geopend voor diner en op vrijdag voor lunch. Wanneer ons gastronomisch restaurant ARDEN gesloten is, kunt u in onze bistro “Le Castor Fou” genieten van heerlijke artisanale gerechten, bereid met lokale ingrediënten. Geopend voor lunch en diner van zondag t/m dinsdag, en voor lunch op woensdag, donderdag en zaterdag.

Onze gastronomische menu's (ARDEN)

5 gangen

- DINNER vanaf € 90pp

6 gangen

- DINNER vanaf € 100pp

Boek nu bij Restaurant Arden


Boek nu bij Le Castor Fou


MARIUS BOSMANS

Doorgewinterde chef-kok. Gepassioneerd door groenten. Marius Bosmans is bij Arden aan de slag gegaan na ervaring te hebben opgedaan bij Hertog Jan, Boury en Nuance. Hij beheerst de seizoenen en serveert alleen het beste dat de natuur te bieden heeft. Een pure keuken, boordevol expressie.