Boek uw kamer

Check beschikbaarheid Boek nu

Bij hoogtij eten vissen mieren, bij laagtij eten mieren vissen

Ontdek de smaak van de Ardennen en beleef een fantastische culinaire ervaring

Restaurant ARDEN

Van woensdag tot en met zaterdag serveert ons gastronomisch restaurant ARDEN een seizoensgebonden menu van de hand en het brein van onze Michelin Ster Chef Marius Bosmans.

Een terroir-gedreven keuken, deels geplukt uit de kas en moestuin van het kasteel. Ongecompliceerd, maar barstend van het leven.

ARDEN combineert zijn gerechten met een uitgebreide maar doordachte selectie van wijnen en lokale ambachtelijke bieren die ook individueel aan de bar kunnen worden geproefd.

Openingsdagen :
Voor de lunch : Op donderdag, vrijdag en zondag
Voor het diner : van woensdag tot zaterdag

Jaarlijkse sluiting:
Woensdag 21 juni tot woensdag 5 juli 2023
Woensdag 6 september tot en met zondag 10 september 2023
Woensdag 6 december tot en met zondag 10 december 2023

Praktische informatie:
Op vrijdag en zaterdagavond kunt u kiezen voor ons 7 of 8 gangen menu.

Voor alle reserveringen vanaf 5 personen nodigt de chef u uit om voor de hele tafel het Arden Treasure-menu te kiezen.

Dieren zijn niet toegestaan in het restaurant.

Ontdek de gastronomische menu van ons restaurant ARDEN

Reserveer nu in Restaurant ARDEN

 

Dieet en allergieën

Al onze gerechten bestaan uit een groot aantal ingrediënten die stuk voor stuk bijdragen aan de signatuur van onze chef en uw culinaire ervaring. Als je allergieën of dieetbeperkingen hebt, houden we natuurlijk rekening met de 14 belangrijkste allergenen en diëten zoals vlees, gevogelte, vis, schaaldieren, noten, pinda’s en voedingsmiddelen die niet worden aanbevolen voor de zwangerschap.

Helaas kunnen wij geen rekening houden met veganistische diëten. Vanwege het gebruik van sojasaus (met gluten) kunnen wij geen volledig glutenvrij menu aanbieden.

Met voedselvoorkeuren die door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen niet als belangrijk allergeen zijn erkend, kan bij de bereiding van onze gerechten geen rekening worden gehouden. Als u twijfelt of wij u van dienst kunnen zijn, neem dan telefonisch contact met ons op.

Houd er rekening mee dat gerechten die moeten worden gewijzigd vanwege een allergie of zwangerschap die niet bij de reservering is gemeld, worden belast met een toeslag van €15.

MARIUS BOSMANS

Marius Bosmans is de drijvende kracht achter ons restaurant, Arden. Hij heeft een passie voor groenten en is bij Arden aan de slag gegaan na ervaring te hebben opgedaan bij Hertog Jan, Boury en Nuance. Zijn ervaring resulteert in een oog voor detail en een gevoel voor succesvolle ingrediëntencombinaties. Hij beheerst de seizoenen en serveert alleen het beste dat de natuur te bieden heeft. Een pure keuken, boordevol expressie.

Onze Lounge by Château de Vignée

Van zondagavond tot woensdagmiddag biedt onze “Lounge by Château de Vignée” een smakelijk 3- tot 5-gangenmenu en à la carte gerechten bereid met de beste en lekkerste ingrediënten.

Openingsdagen :
Voor de lunch : zaterdag en van maandag tot woensdag
Voor het diner : van zondag tot dinsdag

 

Ontdek de menu