Boek uw kamer

Check beschikbaarheid Boek nu

Bij hoogtij eten vissen mieren, bij laagtij eten mieren vissen

Ontdek de smaak van de Ardennen en beleef een fantastische culinaire ervaring

ARDEN’s seizoensgebonden menu wordt uitgewerkt en bereid door chef-kok Kwinten Boelen. Het restaurant serveert een lokale keuken met ingrediënten die grotendeels afkomstig zijn uit de serre en moestuin van het kasteel. Ongecompliceerd, maar boordevol levenslust. Gasten kunnen kiezen voor een menu met meerdere gangen of à la carte eten.

ARDEN combineert zijn gerechten met een uitgebreide en doordachte selectie wijnen en lokale ambachtelijke bieren, die ook aan de bar gedegusteerd kunnen worden.

Onze menu's

3 gangen

- LUNCH vanaf € 40pp

4 gangen

- DINNER vanaf € 60pp

5 gangen

- DINNER vanaf € 75pp

6 gangen

- DINNER vanaf € 85pp

KWINTEN BOELEN

Doorgewinterde chef-kok. Gepassioneerd door groenten. Nieuwkomer bij Gault&Millau. Kwinten Boelen ging aan de slag bij Arden na ervaring te hebben opgedaan bij Radis Noir en Scholteshof. Hij maakt op meesterlijke wijze gebruik van de seizoenen en serveert alleen het beste wat de natuur te bieden heeft. Een pure keuken, boordevol expressie.