Boek uw kamer

Check beschikbaarheid Boek nu

Bij hoogtij eten vissen mieren, bij laagtij eten mieren vissen

Ontdek de smaak van de Ardennen en beleef een fantastische culinaire ervaring

ARDEN’s seizoensgebonden menu wordt uitgewerkt en bereid door chef-kok Marius Bosmans. Het restaurant serveert een lokale keuken met ingrediënten die grotendeels afkomstig zijn uit de serre en moestuin van het kasteel. Ongecompliceerd, maar boordevol levenslust. Gasten kunnen kiezen voor een menu met meerdere gangen of à la carte eten.

ARDEN combineert zijn gerechten met een uitgebreide en doordachte selectie wijnen en lokale ambachtelijke bieren, die ook aan de bar gedegusteerd kunnen worden.

Onze menu's

4 gangen

- DINNER vanaf € 65pp

5 gangen

- DINNER vanaf € 80pp

6 gangen

- DINNER vanaf € 95pp

MARIUS BOSMANS

Doorgewinterde chef-kok. Gepassioneerd door groenten.