Boek uw kamer

Check beschikbaarheid Boek nu

Bij hoogtij eten vissen mieren, bij laagtij eten mieren vissen

Ontdek de smaak van de Ardennen en beleef een fantastische culinaire ervaring

MARIUS BOSMANS

 

Gault&Millau Jonge Chef van het Jaar voor Wallonië 2024

Marius Bosmans is de drijvende kracht achter ons restaurant, Arden. Hij heeft een passie voor groenten en is bij Arden aan de slag gegaan na ervaring te hebben opgedaan bij Hertog Jan, Boury en Nuance. Zijn ervaring resulteert in een oog voor detail en een gevoel voor succesvolle ingrediëntencombinaties. Hij beheerst de seizoenen en serveert alleen het beste dat de natuur te bieden heeft.

 Een pure, terroir-gedreven keuken, deels geplukt uit de kas en moestuin van het kasteel. Ongecompliceerd, maar barstend van het leven en boordevol expressie.

Openingsdagen

 

Lunch
Donderdag, vrijdag en elke 1e zondag van de maand
À la carte, 3-gangenlunch, volledige menu

Diner

Woensdag en donderdag
À la carte, volledige menu (6 of 7 gangen)

Vrijdag en zaterdag 
volledige menu (6 of 7 gangen)


3-gangenlunch €65
6-gangen menu €140
7-gangen menu €160

Prijzen geldig tot 03/24.

Voor alle reserveringen vanaf 5 personen nodigt de chef u uit om voor de hele tafel het menu te kiezen.

Om uw ervaring te garanderen vragen wij u vriendelijk huisdieren niet mee te nemen naar het restaurant.


Vakanties 2024

26 juni tot 3 juli
4 september tot 18 september
4 december tot 11 december

Menu

MAKREEL
Erwt / Sleedoorn / Aalbes

GEROOKTE PALING
Groene asperge / Daslook / Amandel

* EUROPESE KREEFT
Artisjok / Witte aardbei / Kapucijn

ROUGET
Witte asperge / Ansjovis / Kalamansi Kosho

LAM “AYVEYRON”
Prei / Tuinboon / Vlierbloesem

RABARBER
Specerijen / Koshihikari

RODE BIET
Hazelnoot / Dragon

Dieet en allergieën

Al onze gerechten bestaan uit een groot aantal ingrediënten die stuk voor stuk bijdragen aan de signatuur van onze chef en uw culinaire ervaring. Als je allergieën of dieetbeperkingen hebt, houden we natuurlijk rekening met de 14 belangrijkste allergenen en diëten zoals vlees, gevogelte, vis, schaaldieren, noten, pinda’s en voedingsmiddelen die niet worden aanbevolen voor de zwangerschap.

Helaas kunnen wij geen rekening houden met veganistische diëten. Vanwege het gebruik van sojasaus (met gluten) kunnen wij geen volledig glutenvrij menu aanbieden.

Met voedselvoorkeuren die door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen niet als belangrijk allergeen zijn erkend, kan bij de bereiding van onze gerechten geen rekening worden gehouden. Als u twijfelt of wij u van dienst kunnen zijn, neem dan telefonisch contact met ons op.

Houd er rekening mee dat gerechten die moeten worden gewijzigd vanwege een allergie of zwangerschap die niet bij de reservering is gemeld, worden belast met een toeslag van €15.

Inspiratie Galerij