Boek uw kamer

Check beschikbaarheid Boek nu

Wandelen in de Ardense heuvels

Met zijn dichte bossen, meanderende rivieren en eeuwenoude bastions biedt de sublieme omgeving van de Ardennen diverse opties voor zowel rustige wandelingen als gewaagdere tochten. Volg de kronkelende paden langs een van onze drie gemarkeerde wandelroutes. Wandelkaarten verkrijgbaar.

Fietstocht in de Famenne

Verken per fiets de pittoreske dorpjes in de vallei of ontdek de weergaloze fauna en flora van Rochefort. U kunt op het domein zowel gewone fietsen als mountainbikes huren.

Een koninklijk partijtje golf

Vlak bij het landgoed bevindt zich de Royal Golf Club Château Royal d’Ardenne, op de terreinen van het kasteel van Leopold II. De golfbaan beschikt over achttien holes en natuurlijke hoogteverschillen, met diverse indrukwekkende uitzichten op de groene omgeving.

Grottentocht

Al millennia lang kronkelt de Lesse door het Massif de Boine gekronkeld, waardoor geleidelijk aan de Grotten van Han zijn ontstaan. Dit ondergrondse netwerk van geërodeerde kalksteenformaties en het omliggende wildpark zijn een prachtig en uiterst zeldzaam fenomeen in Europa.

De batterijen opladen & herbronnen met uitzicht op de Lesse

Het provinciaal domein van Chevetogne ligt aan de voet van de Ardennen. Het terrein is 600 hectare groot en biedt tal van buitenactiviteiten voor jong en oud, van kano-excursies tot interactieve wandelingen in een van de zeven thematuinen.

Bezoek aan de burcht van Dinant

De Citadel van Dinant, die hoog boven de stad en de Maasvallei uittorent, heeft een belangrijke rol gespeeld in de turbulente geschiedenis van de Ardennen. De 408 treden naar de burcht zijn een hele uitdaging, maar eenmaal boven worden bezoekers beloond met een prachtig panoramisch uitzicht.