Boek uw kamer

Check beschikbaarheid Boek nu

Schoonheid geschonken door de natuur

Ontdek de authentieke Ardennen in dit eeuwenoude boetiekdomein

Naast het geweldige nieuws dat we onze deuren heropenen, zijn we verheugd om ons gepassioneerde team met u te delen.

 

Om Château de Vignée naar een hoger niveau te tillen, versterkt Château de Vignée het team met de talentvolle Marius Bosmans en Ludovic Garcia Y Gallego. Marius deed ervaring op bij Hertog Jan, Boury & Nuance. Hij zal de drijvende kracht zijn achter ons restaurant Arden. Zijn ervaring resulteert in oog voor detail en een neus voor geslaagde ingrediëntencombinaties. Ludovic versterkt dit gepassioneerde team met ervaring in verschillende Michelin-restaurants wereldwijd. Samen kijken ze ernaar uit om u een fantastische Ardennen-ervaring te bieden in ons hotel en restaurant!

Een luxueus verblijf in de eigenzinnige Ardennen

Château de Vignée is een toevluchtsoord in het groen om te ontsnappen aan het jachtige leven. Geïnspireerd door de grillige schoonheid van de Ardennen. Ontworpen om elke gast te bekoren.

ARDEN is een streekeigen restaurant waar natuurlijke producten centraal staan. Chef-kok Marius Bosmans teelt zijn groenten in de serre en moestuin van het kasteel en creëert daarmee pure, expressieve gerechten op het ritme van de seizoenen. Marius’ gerechten worden aangevuld met een zorgvuldige selectie wijnen en ambachtelijke streekbieren.

Een oase van rust voor lichaam en geest

Herbronnen aan de Lesse. Heilzaam water omspoelt elke vezel. De spa is een weldaad voor lijf en ziel dankzij de vele behandelingen en faciliteiten, waaronder een zwembad, hamam en Finse sauna die uitkijkt over de rivier.