Book your room

Check availability Book Now

at high tide, fish eat ants
— at low tide, ants eat fish

Savour the Ardennes in a superb culinary encounter

Restaurant ARDEN & Bistro Le Castor Fou

Van woensdag tot en met zaterdag serveert ons gastronomisch restaurant ARDEN een seizoensgebonden menu van de hand en geest van chef-kok Marius Bosmans.

Een terroir gedreven keuken, deels geplukt uit de kas en moestuin van het kasteel. Ongecompliceerd, maar barstensvol leven.

Zowel à la carte dineren als genieten van een menu-arrangement zijn mogelijk.

ARDEN combineert zijn gerechten met een uitgebreide, maar doordachte selectie van wijnen en lokale ambachtelijke bieren die ook individueel aan de bar kunnen worden geproefd.

ARDEN is van woensdag tot en met zaterdag geopend voor diner en op vrijdag voor lunch.

Wanneer ons gastronomisch restaurant ARDEN gesloten is, kunt u in onze bistro “Le Castor Fou” genieten van heerlijke artisanale gerechten, bereid met lokale ingrediënten. Geopend voor lunch en diner van zondag t/m dinsdag, en voor lunch op woensdag, donderdag en zaterdag.

Our gastronomic menu's (ARDEN)

 

 

5 course

- DINNER from € 85pp

6 course

- DINNER from € 95pp

Book now at Restaurant Arden


Book now at Le Castor Fou


MARIUS BOSMANS

Seasoned chef. Passionate about vegetables. Marius Bosmans started working at Arden after gaining experience at Hertog Jan, Boury and Nuance. He masters the seasons, serving only the best nature has to offer. A pure kitchen, brimming with expression.