Boek uw kamer

Check beschikbaarheid Boek nu

In de natuur bestaan er geen lijnen
— alleen kleurvlakken

GESCHIEDENIS

Château de Vignée is een historisch monument in het eigenzinnige landschap van de Ardennen. Het 17e-eeuwse kasteel was 400 jaar lang een ontmoetingsplaats voor jagers en is altijd al een trekpleister geweest in de Famenne. In de Tweede Wereldoorlog deed het bovendien dienst als veldhospitaal.

HIER EN NU

Om optimaal in te spelen op de behoeften van zijn gasten werd Château de Vignée getransformeerd tot een idyllisch landgoed met boetiekhotel. Ontspan in de prachtige suites, laat uw gastronomische dromen in vervulling gaan bij restaurant ARDEN en kom fysiek en mentaal tot rust in de spa. De prachtige feestzalen dragen bij tot de bruisende sfeer die op het landgoed heerst.

ANTIEKE ROOTS

Het kasteel is opgetrokken uit lokale natuursteen en gebouwd op de ruïnes van het oude gebouw – een verwijzing naar de eeuwenoude geschiedenis van het domein. Het interieur is geïnspireerd op de overweldigende kracht en schoonheid van het landschap rondom het landgoed. Château de Vignée is zich bewust van zijn voortdurend evoluerende omgeving en volgt op esthetisch en gastronomisch vlak het ritme van de seizoenen om zijn gasten een authentieke Ardense ervaring te bezorgen.