Boek uw kamer

Check beschikbaarheid Boek nu

Een culinaire seizoensreis
langs onze lokale producenten

Ontdek een Exquisite High-end Bistronomische Ervaring

Thomas Herman Chef Lounge Château de Vignée
Chef Thomas Herman Château de Vignée

Thomas Herman

Thomas Herman is voorstander van een keuken die de seizoenen volgt en de producten en knowhow van onze Belgische producenten in de kijker zet. Het is door zijn carrière in Michelin-sterrenrestaurants zoals le Vivier d’Oies, Pré Mondain of Le Gastronome dat Thomas Herman zijn ervaring heeft opgedaan om 16 jaar lang chef-kok te zijn in het Beau Séjour. Vandaag de dag biedt hij ons een uitstekende bistronomische keuken in het restaurant Lounge by Château de Vignée.

Laat je verleiden door de savoir-faire van chef-kok Thomas Herman in de Lounge van Château de Vignée, waar een 4- of 5-gangenmenu wordt aangeboden met verse producten van de markt. Verfijnde, smaakvolle gerechten wachten op je voor een heerlijke culinaire ervaring.

Lounge chateau de vignee restaurant

Openingsdagen

Lunch van 12 tot 14 uur

Van zaterdag tot dinsdag behalve de eerste zondag van de maand

Diner vanaf 19u

Van zaterdag tot dinsdag


3-gangen menu €49 alleen voor lunch service
4-gangen menu €59
5-gangen menu €69

Dieet en allergieën

Al onze gerechten bestaan uit een groot aantal ingrediënten die stuk voor stuk bijdragen aan de signatuur van onze chef en uw culinaire ervaring. Als je allergieën of dieetbeperkingen hebt, houden we natuurlijk rekening met de 14 belangrijkste allergenen en diëten zoals vlees, gevogelte, vis, schaaldieren, noten, pinda’s en voedingsmiddelen die niet worden aanbevolen voor de zwangerschap.

Met voedselvoorkeuren die door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen niet als belangrijk allergeen zijn erkend, kan bij de bereiding van onze gerechten geen rekening worden gehouden. Als u twijfelt of wij u van dienst kunnen zijn, neem dan telefonisch contact met ons op.

Houd er rekening mee dat gerechten die moeten worden gewijzigd vanwege een allergie of zwangerschap die niet bij de reservering is gemeld, worden belast met een toeslag van €15.